Mini's

Trainingstijden: 
Maandag: 17:30 tot 18:30 uur
Dinsdag: 17:30 tot 18:30 uur
Voor de jonge jeugd heeft de Nevobo een geweldige dynamische volleybalvorm ontwikkeld namelijk Cool Moves Volley (CMV). Volleybal is best een moeilijke sport en daarom hebben we speciaal voor kinderen een makkelijke manier bedacht om volleybal stapsgewijs aan te leren. Deze stappen worden 1 voor 1 aangeleerd met als uiteindelijk doel het beheersen van het volleybalspel. Wanneer de jeugd Cool Moves Volley speelt dan is er ook de mogelijkheid om wedstrijden te spelen. Ook worden er door de Nevobo samen met verenigingen CMV toernooien georganiseerd. 
Deze vorm kent zes verschillende spelniveaus zodat ook de jongste volleyballers stapje voor stapje op een speelse, dynamische manier het spel onder de knie kunnen krijgen.
De 6 niveaus vormen samen een uitgekiende methode. Een methode die per niveau uitgaat van wat haalbaar is voor een gemiddeld kind van een bepaalde leeftijd. Klik op onderstaande link voor de spelregels voor het CMV volleybal.
 
De mini’s spelen 2 a 3 keer per maand een toernooi. Dit is altijd op zaterdagochtend tussen ongeveer 09:00 en 13:00 uur.
 

Download spelregels 

Indeling niveau’s:

Niveau 6 Leeftijd 11-12 jaar coolmoves2
Niveau 5 Leeftijd 10-11 jaar
Niveau 4 Leeftijd 9-10 jaar
Niveau 3 Leeftijd 8-9 jaar
Niveau 2 Leeftijd 7-8 jaar
Niveau 1 Leeftijd 6-7 jaar

Klik hier voor het programma en de standen

Wil je een keer mee komen trainen dan kan dat. Je kan 3 keer gratis meetrainen. Voor overige vragen of aanmelden voor een proefles mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.