Meetrainen

Het is natuurlijk lastig om vanaf onze site te kiezen of je bij Actief lid wil worden. Daarom biedt de vereniging aan een aspirant-lid de mogelijkheid om 3 keer mee te trainen met een team naar keuze zonder enige verplichtingen.

Wanneer je benieuwd bent naar hoe alles in zijn werk gaat bij een training dan zijn er drie mogelijkheden. Je kan zelf op trainingstijden van het team wat je interesse heeft naar de sporthal gaat om een kijken te nemen. Een andere mogelijkheid is dat je contact opneemt met de jeugdcommissie of de recreantencommissie. Dat is net waar je interesse ligt. Zij zullen je in contact brengen met de desbetreffende trainer. De laatste mogelijkheid is op de avonden dat er getraind wordt met je sportkleding naar de sporthal te komen en een training zelf te ervaren.

Er is geen ‘beste’ mogelijkheid, je bent volkomen vrij om de actie te ondernemen waar jij je goed bij voelt. Als jij wilt volleyballen en Actief is jouw club, dan zullen wij alles in het werk stellen om het voor jouw zo leuk mogelijk te maken!