Aan- en afmelden

Aanmelden

Aanmelden dient schriftelijk te gebeurden door het invullen van het aanmeldingsformulier. Het formulier is hier te downloaden en het ingevulde exemplaar kunt u mailen naar of inleveren bij de secretaris.

Losse formulieren zijn ook verkrijgbaar aan de bar van Sporthal Groote Veen. Na aanmelding zal de contributie door middel van een automatische incasso worden geïnd.

Afmelden

Afmelden dient te allen tijde schriftelijk te gebeuren. Hiervoor bestaan twee mogelijkheden: een briefje naar de secretaris sturen via het bovengenoemde adres of via per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afmeldingen voor een volgend seizoen (augustus – mei) dienen voor 1 juni van het huidige seizoen te zijn gemeld. Bij afmelding na bovengenoemde datum bestaat de kans dat behalve de contributie ook de bondskosten betaald moeten worden.

De secretaris zal een afmelding altijd bevestigen. Deze bevestiging dient te allen tijde bewaard te blijven. Indien er geen bevestiging wordt ontvangen dan is de afmelding niet doorgekomen en wordt u verzocht contact op te nemen met de secretaris.